Home
Contact
Contact

Wil je meer weten over of meedoen als aanbieder met Reizen in de Tijd?

Neem contact op met Ben Bregman

Heb je een vraag of een opmerking over de website?

Neem contact op met Maud Heldens

 

Wil je meer weten over het aanbod van de aanbieders van de bezoeklessen?

Neem contact op met de desbetreffende aanbieder.

 

Techsupport: Voor het spelen van de games is Flash-versie 12.0.0.38 vereist. 

 

 

 • Meer weten?

  Reizen in de Tijd is oorspronkelijk een samenwerkingsverband van Erfgoed Gelderland met Flipje en Streekmuseum Tiel, Stichting Fluvium, Stichting LOGOS, Regionaal Archief Rivierenland (RAR) en de Openbare Tielse basisscholen De Moespot en De Regenboog. Gaandeweg het proces is dit samenwerkingsverband uitgebreid met een groot aantal aanbieders en Coördinatiepunten Cultuureducatie in het Rivierengebied en daarbuiten.

  Wil je meer weten over of meedoen met de leerlijn Reizen in de Tijd?
  Neem dan contact op met Ben Bregman op het e-mailadres 
  info@reizenindetijd.nl

  Wil je het spel Eten wat de pot schaft, kant en klaar bestellen, dat kan door te mailen naar info@reizenindetijd.nl

  Kom je tijdens de lessen of het aanmelden van je school, technische problemen tegen?
  Neem dan contact op met Maud Heldens, projectmedewerker Reizen in de Tijd.

  Wil je meer weten over het aanbod van de aanbieders van de bezoeklessen?
  Neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder. 

 • Technische ondersteuning

  Het zou kunnen dat je tijdens het gebruik van deze site, op problemen stuit. De meest voorkomende problemen en oplossingen vind je hier.

  De games werken niet. De minimale systeem-eisen voor het spelen van de games is Flash-versie 12.0.0.38. Het kan zijn dat je browser niet up to date is, updaten is de beste oplossing. Google Chrome als browser gebruiken is een alternatieve oplossing.

  Problemen met inloggen. Het portfolio kun je alleen gebruiken met een schoolaccount, aangemaakt door de ICTer van jouw school via www.reizenindetijd.nl/aanmelden. De lessen op de site zijn ook zonder account toegankelijk. Na registratie via de mail kun je je eigen dashboard beheren. Daarop vind je de portfolio's van de leerlingen. Hierin worden alle activiteiten die de leerlingen binnen Reizen in de Tijd uitvoeren, bewaard. Leerlingen kunnen alleen op school inloggen, dat heeft te maken met IPadres van jouw school. Wanneer het IPadres van de school bekend is, kun je de informatie voor de leerkracht alleen bekijken als je bent ingelogd. Meer weten over leerkrachtaccount en het portfolio? Op deze pagina vind je meer informatie en een instructievideo. 

  Heb je andere vragen of problemen, neem dan contact op met Maud Heldens, projectmedewerker Reizen in de Tijd.

   

   

reizenindetijd.nl gebruikt cookies om deze website te verbeteren. De data uit Google Analytics delen we niet met derden. De data uit Google Analytics bewaren we drie jaar. Klik rechts op accepteren of lees de privacyverklaring van Erfgoed Gelderland die ook van toepassing is op deze website.
Accepteren
Cookie instellingen