Boeken
Museumassistent - Jaar 4
Boeken die aansluiten bij dit thema:
  1. Van alles over musea en verzamelingen, Ymkje Swart, ISBN: 978-90-488-0061-2, Skeletten van dinosauriƫrs, schilderijen, knuffels, postzegels tatoeages en robots echt alles wordt verzameld/ dat deden mensen lang geleden al en dat doen ze nu nog steeds. Veel musea zijn gestart door iemand die bijzondere voorwerpen verzamelde. In dit boek kun je van alles lezen over verzamelen en musea.
  2. Gratis Toegang!de leukste ideeƫn voor je eigen museum, Mick Manning, ISBN: 978-90-216-1522-6, Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het verzamelen. Van koekjes, buttons en speelgoed tot lievelings-dingen, foto's en zelfs schimmels. Maar niets is leuker dan die verzameling aan iedereen te laten zien in je eigen museum! Met dit boek kun je zelf het leukste, gekste en meest bijzondere museum maken. Het kan hangend, draagbaar of verborgen zijn. En wat dacht je van een museum over jezelf?
  3. Het kleine museum, Kleine, ISBN:978-90-451-1161-2, In alfabetische volgorde worden 150 begrippen als appels, schoenen en trap getoond door fragmenten van oude en moderne schilderijen. Met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.
reizenindetijd.nl gebruikt cookies om deze website te verbeteren. De data uit Google Analytics delen we niet met derden. De data uit Google Analytics bewaren we drie jaar. Klik rechts op accepteren of lees de privacyverklaring van Erfgoed Gelderland die ook van toepassing is op deze website.
Accepteren
Cookie instellingen