Home
Bewaren
Bewaren

Maak je eigen culturele tijdlijn! 

Alle opdrachten die leerlingen maken, werkbladen, tekeningen en gamesresultaten, kunnen bewaard worden. Ook foto's van bezoeklessen zijn een mooie herinnering. Als een leerling acht jaar lang Reizen in de Tijd heeft gedaan, levert dat een mooi cultureel overzicht op; een eigen tijdlijn. 

Portfolio

Waar of hoe de leerling de opdrachten opslaat, is een keuze van de school. Dit kan bijvoorbeeld in een eigen map op de computer waarop de leerling aan het werk is. Deze manier van bewaren is offline. Het is ook mogelijk om opdrachten online op te slaan in een digitaal portfolio.

Schoolfolio

Een voorbeeld van een online digitaal leerling portfolio dat goed is te combineren met het opslaan van de opdrachten van Reizen in de Tijd is Schoolfolio. Er zijn echter meerdere digitale online portfolio’s beschikbaar. De keuze voor een portfolio is een keuze van de school. Het raakt aan de schoolvisie, hoeft zich niet te beperken tot cultuureducatie, maar kan ook voor de andere vakken worden ingezet.

Ben Bregman van Erfgoed Gelderland kan samen met collega’s van Cultuur Oost de school hierover adviseren.

reizenindetijd.nl gebruikt cookies om deze website te verbeteren. De data uit Google Analytics delen we niet met derden. De data uit Google Analytics bewaren we drie jaar. Klik rechts op accepteren of lees de privacyverklaring van Erfgoed Gelderland die ook van toepassing is op deze website.
Accepteren
Cookie instellingen